Magamról

Amikor életember először kerültem válaszút elé a tekintetben, hogy milyen munkával keressem meg a kenyeremet, a szívem a természetgyógyászat felé húzott, de mivel éppen abban az évben szigorították meg a természetes gyógymódok alkalmazásának szabályait, így az eredetileg tanult szakmámban, zenetanárként helyezkedtem el.

Ekkor már évek óta foglalkoztam a reikivel, tanítottam s lehetőségeimhez mérten gyakoroltam is a reikivel való kezelés művészetét, ám Magyarországon ez a fajta gyógyászat hivatalosan nem elismert természetgyógyászati ág. Később, amint lehetőségem nyílott rá, hogy természetgyógyászati tanulmányaimat is megkezdjem, reflexológusi oklevelet szereztem, s közben elsajátítottam a thai masszázs technikáit, majd az ehhez kapcsolódó gyermek- és babamasszázs oktatói képzést is elvégeztem. A reflexológiát követő következő természetgyógyászati képesítésemet akupresszúrából kaptam, közben többfajta frissítő masszázstechnikát is elsajátítottam.

Szolgáltatásaimmal jelenleg Budapesten a Gambhíra Természetgyógyászaton vagy otthonukba ellátogatva szolgálom azokat, akik kíméletes és természetes módszereket segítségül hívva szeretnének tenni valamit egészségükért. Jelenleg csak nagyon korlátozott számban tudok otthoni terápiát vállalni!