Magamról

Amikor életember először kerültem válaszút elé a tekintetben, hogy milyen munkával keressem meg a kenyeremet, a szívem a természetgyógyászat felé húzott, de mivel éppen abban az évben szigorították meg a természetes gyógymódok alkalmazásának szabályait, így az eredetileg tanult szakmámban, zenetanárként helyezkedtem el.

Ekkor már évek óta foglalkoztam a reikivel, tanítottam s lehetőségeimhez mérten gyakoroltam is a reikivel való kezelés művészetét, ám Magyarországon ez a fajta gyógyászat hivatalosan nem elismert természetgyógyászati ág. Később, amint lehetőségem nyílott rá, hogy természetgyógyászati tanulmányaimat is megkezdjem, reflexológusi oklevelet szereztem, s közben elsajátítottam a thai masszázs technikáit, majd az ehhez kapcsolódó gyermek- és babamasszázs oktatói képzést is elvégeztem. A reflexológiát követő következő természetgyógyászati képesítésemet akupresszúrából kaptam, közben többfajta frissítő masszázstechnikát is elsajátítottam.

Szolgáltatásaimmal jelenleg Budapesten a Gambhíra Természetgyógyászaton vagy otthonukba ellátogatva szolgálom azokat, akik kíméletes és természetes módszereket segítségül hívva szeretnének tenni valamit egészségükért. Jelenleg csak nagyon korlátozott számban tudok otthoni terápiát vállalni!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.