Reiki

A reiki a japán Uszui Mikao nevéhez köthető kézrátételes gyógymód. Nyugaton a múlt század második felében, Hawayo Takata közreműködésének köszönhetően vált ismertté, s népszerűsége azóta is növekszik.

Fontos tudni, hogy a reiki hazánkban nem tartozik az államilag elismert természetgyógyászati módszerek közé, noha művelői szerint hatásos kiegészítője mind a hagyományos, mind a természetgyógyászati kezeléseknek, s mivel elsajátítása egyszerű és olcsó, bárki használhatja akár a saját, akár családtagjai egészségének a támogatására. Ellenjavallata, káros mellékhatása nincs.

Mivel több, kizárólag a reikit bemutató oldalam is van, ezen a honlapon nem írok róla részletesebben, amennyiben többet szeretne tudni akár a módszerről, akár arról, hogyan sajátíthatja el a reiki gyakorlati használatát látogassa meg az alábbi linkeken található oldalaimat:

A reiki elmélete – honlap, amely azt vizsgálja, mi a reiki.

Reikitanfolyam – ezen az oldalon felvilágosítást kaphat tanfolyamaimról és egy pár érdekes cikket találhat a reiki gyakorlati alkalmazásáról és történetéről.

Az oldalon szereplő tartalom egy részének vagy egészének lemásolása és máshol való megjelentetése az írásos engedélyemhez kötött!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.