Gambhíra Természetgyógyászat

Természetgyógyász Óbudán

Budapest 3. kerület, Aquincum

reiki

A reikikezelés

Fontos tudni, hogy a reiki hazánkban nem tartozik az államilag elismert természetgyógyászati módszerek közé, noha művelői szerint hatásos kiegészítője mind a hagyományos, mind a természetgyógyászati kezeléseknek, s mivel elsajátítása egyszerű és olcsó, bárki használhatja akár a saját, akár családtagjai egészségének a támogatására. Ellenjavallata, káros mellékhatása nincs.


A reiki a japán Uszui Mikao nevéhez köthető kézrátételes gyógymód. Nyugaton a múlt század második felében, Hawayo Takata közreműködésének köszönhetően vált ismertté, s népszerűsége azóta is növekszik.

Mivel több, kizárólag a reikit bemutató oldalam is van, ezen a honlapon nem írok róla részletesebben, amennyiben többet szeretne tudni akár a módszerről, akár arról, hogyan sajátíthatja el a reiki gyakorlati használatát látogassa meg az alábbi linkeken található oldalaimat:

A reiki elmélete – honlap, amely azt vizsgálja, mi a reiki.

Reikitanfolyam – ezen az oldalon felvilágosítást kaphat tanfolyamaimról és egy pár érdekes cikket találhat a reiki gyakorlati alkalmazásáról és történetéről.

Az oldalon szereplő tartalom egy részének vagy egészének lemásolása és máshol való megjelentetése az írásos engedélyemhez kötött!


Cím:

1031 Budapest, Vizimalom sétány 6.

Phone:

+36-(50)-10-46-756

E-mail:

info [kukac] termeszetgyogyasz.co.hu

© Copyright 2019 Bakaja Zoltán – Minden jog fenntartva